Gå till innehåll
Lindome BK
Lindome BK

TÄVLING

Hos oss måste ni inte tävla om ni inte vill – vi tvingar ingen, och om ni vill så är det riktigt kul! Oftast blir vi ett par stycken som åker iväg på olika tävlingar och det går alltid bra att fråga om tips, samåkning, vilket vandrarhem/hotell som folk har tänkt bo på och liknande. Extra stor uppslutning av klubbkollegor och skönast stämning brukar det bli på två av Sveriges viktigaste tävlingar: vårt inomhus-KM och vårt utomhus-KM.

Vad behövs för att få börja tävla?


Medlemskap
Här kan ni läsa mer om medlemskap hos oss.

Tävlingströja
I regelboken står det att man måste ha sin klubbs officiella tävlingströja på sig när man tävlar i Sverige. Med andra ord är det bara att höra av er till lindome-bk@telia.com om ni känner att det är dags att utöka garderoben med en LBK-tröja (den gör sig även utmärkt på högtidliga tillställningar som bröllop och dop). Vi har både barn- och vuxenstorlekar och självklart kan ni få prova er fram till rätt storlek.

Teoretisk kunskap om hur en tävling går till
På tävlingar lär man sig alltid massvis och i början handlar de nya insikterna framför allt om själva tävlingsproceduren (vi har alla varit där). För att inte känna sig helt vilsen och för att kunna vara en hänsynsfull medtävlande så bör man dock ha lite koll på vissa saker redan innan. Allt sådant går vi igenom och tränar på tillsammans i bågskytteskolan som ni hittar mer information om här.

Tävlingslicens
I rutan nedan kan ni se alla licenser, åldergränser och priser, och ni köper den som passar er genom att swisha eller överföra den angivna summan till klubben (kom ihåg att ange vad betalningen avser). Licensen är giltig under kalenderåret då den köps. Ni behöver inte ha en licens om ni inte har tänkt tävla och det krävs ingen licens för att få delta på KM.

TÄVLINGSLICENSER 2024

A-licens • 310:-
För seniorer, vilket ni är från året då ni fyller 21 år

B-licens • 210:-
För juniorer, vilket ni är från året då ni fyller 13 år och tills året då ni fyller 21 år

C-licens • Gratis
För knattar, vilket ni är tills året då ni fyller 13 år

BETALNINGSUPPGIFTER

Swish: 123 124 2601
Bankgiro: 267-1063

Skriv alltid vad betalningen gäller.

Publicerad: 2023-01-02

Senast uppdaterad: 2023-12-17

Författare: Sara

Besöks- och postadress
Norra Hällesåkersvägen 60
437 34 Lindome

Kontakt
lindome-bk@telia.com